Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
07.01.2022
Nový Solomio.cz
Právě jsme zmodernizovali náš e-shop Solomio.cz, aby odpovídal právním předpisům. Nabízí také nové možnosti a moderní vzhled. Doufáme, že se Vám bude ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
05.05.2022
Sleva 20% na již zlevněné boty s kódem MAMINKA
Ke Dni Matek připravili jsme pro vás milé překvapení: slevu na již zlevněnou dětskou obuv. číst celé
26.01.2022
První krůčky miminka
Nejdůležitější fází rozvoje motoriky je okamžik, kdy je dítě schopné zaujmout vzpřímenou polohu. Obvykle k tomu dochází zhruba v 10. měsíci a znamená ... číst celé
25.01.2022
Jak správně vybrat první obuv pro dítě
Když je dítě na nohou stále jistější, znamená to, že je čas vybírat pro něj první boty. V jakém věku odborníci na dětskou obuv doporučují začít nosit ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Společnost Solomio Studio s.r.o., se sídlem Ke kapslovně 2855/5, Žižkov, 130 00 Praha 3, IČO 03865223, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 238988 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Sleva 20% na již zlevněné boty s kódem MAMINKA
05.05.2022
Sleva 20% na již zlevněné boty s kódem MAMINKA
Ke Dni Matek připravili jsme pro vás milé překvapení: slevu na již zlevněnou dětskou obuv. číst celé
První krůčky miminka
26.01.2022
První krůčky miminka
Nejdůležitější fází rozvoje motoriky je okamžik, kdy je dítě schopné zaujmout vzpřímenou polohu. Obvykle k tomu dochází zhruba v 10. měsíci a znamená ... číst celé
Jak správně vybrat první obuv pro dítě
25.01.2022
Jak správně vybrat první obuv pro dítě
Když je dítě na nohou stále jistější, znamená to, že je čas vybírat pro něj první boty. V jakém věku odborníci na dětskou obuv doporučují začít nosit ... číst celé
Jak vybrat dětské boty
20.01.2022
Jak vybrat dětské boty
Sestavili jsme pro vás návod pro správný výběr dětské obuvi číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Českomoravská 2420/15a

Praha 9, 190 00

Kontakty
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz