Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
07.01.2022
Nový Solomio.cz
Právě jsme zmodernizovali náš e-shop Solomio.cz, aby odpovídal právním předpisům. Nabízí také nové možnosti a moderní vzhled. Doufáme, že se Vám bude ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
05.05.2022
Sleva 20% na již zlevněné boty s kódem MAMINKA
Ke Dni Matek připravili jsme pro vás milé překvapení: slevu na již zlevněnou dětskou obuv. číst celé
26.01.2022
První krůčky miminka
Nejdůležitější fází rozvoje motoriky je okamžik, kdy je dítě schopné zaujmout vzpřímenou polohu. Obvykle k tomu dochází zhruba v 10. měsíci a znamená ... číst celé
25.01.2022
Jak správně vybrat první obuv pro dítě
Když je dítě na nohou stále jistější, znamená to, že je čas vybírat pro něj první boty. V jakém věku odborníci na dětskou obuv doporučují začít nosit ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Společnost Solomio Studio s.r.o., se sídlem Ke kapslovně 2855/5, Žižkov, 130 00 Praha 3, IČO 03865223, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 238988 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Sleva 20% na již zlevněné boty s kódem MAMINKA
05.05.2022
Sleva 20% na již zlevněné boty s kódem MAMINKA
Ke Dni Matek připravili jsme pro vás milé překvapení: slevu na již zlevněnou dětskou obuv. číst celé
První krůčky miminka
26.01.2022
První krůčky miminka
Nejdůležitější fází rozvoje motoriky je okamžik, kdy je dítě schopné zaujmout vzpřímenou polohu. Obvykle k tomu dochází zhruba v 10. měsíci a znamená ... číst celé
Jak správně vybrat první obuv pro dítě
25.01.2022
Jak správně vybrat první obuv pro dítě
Když je dítě na nohou stále jistější, znamená to, že je čas vybírat pro něj první boty. V jakém věku odborníci na dětskou obuv doporučují začít nosit ... číst celé
Jak vybrat dětské boty
20.01.2022
Jak vybrat dětské boty
Sestavili jsme pro vás návod pro správný výběr dětské obuvi číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Českomoravská 2420/15a

Praha 9, 190 00

Kontakty
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz